miercuri, 2 martie 2011

Obiective turistice Salzburg Austria

Salzburg, Austria este, probabil, cel mai bine cunoscut ca locul de naştere al lui Mozart. Orasul este acasa, la muzică şi numeroase festivaluri de teatru pe tot parcursul anului. filmul The Sound of Music a fost filmat în acest oraş şi este o atracţie turistică populară. alpine stabilirea acestui oraş îi dă un farmec unic. Există multe site-uri pentru a vedea şi o mulţime de a face aici.
Există mai multe hoteluri din oraş pentru a se potrivi la fiecare gust si buget. Preturile variaza mult de la mai multe hoteluri la preţuri accesibile la hoteluri de lux mai multe tag-uri cu preţ mai mare. Internetul este o sursa buna de comentarii de multe hoteluri din oraş. Puteţi vizualiza fotografiile şi descrierile din diferite hoteluri înainte de alegerea dvs. de cazare.
Pachete de vacanta sunt disponibile on-line sau prin intermediul unui agent de turism. Acestea pot economisi bani, comparativ cu rezervare de zbor si cazare separat. Face unele de cercetare înainte de a vizita un agent de voiaj sau rezervare online, în unele dintre hotelurile disponibile din oraş. Decideţi dacă doriţi fie în interiorul oraşului sau mai departe afară.
Orasul vechi Salzburg este centrul oraşului şi zona cea mai istorică. Este considerat unul dintre oraşele cele mai estetic frumoase din Europa. Zona are multe poduri vechi să meargă şi zonele pietonale numai pentru vizitarea obiectivelor turistice. Cal şi tururi buggy din zona sunt de asemenea disponibile. Dacă aveţi nevoie de o pauza de la oraş, ia în considerare mersul pe jos mai multe căi în afara oraşului, pentru a vă relaxa şi bucura de linişte şi de frumuseţea naturii.
Salzburg este acasa, la multe biserici vechi, majoritatea în stil baroc. catedrala din centrul oraşului datează din secolul al 17-lea. Arhitectura acestor biserici vechi conferă oraşului caracterul său unic. Unii pentru a vedea include: St Sebastian, St Michaels, St Johns şi Abbey Sf. Petru.
Locul de nastere a lui Mozart a fost renovat de apartamente original locuite de familie. camera unde a fost născut şi camera unde a compus cele mai multe din lucrările sale celebre sunt încă deschise pentru excursii. Excursii sunt disponibile in prima duminica din fiecare molie. Aceasta este în cazul în care compozitorul a trăit până în 1773. Residence lui Mozart este situat în apropiere şi este locul unde a trăit 1773-1780. Există exponate legate de familie şi lucrări de Mozart.
Fanii Sound of Music adesea iubire vizita Salzburg. Filmul a fost filmat aici. Puteţi tur locaţii în tot oraşul care au fost prezentate in film. O muzica autobuz tur de joc de la film duce în jurul la toate locaţiile prezentate în film.
Palatul Mirabelle este deschis pentru turneu. Palatul este bogat ornamentat, de asemenea, acasa, la grădini uimitoare cu statui de figuri mitice. Heckentheater pe West Side este cel mai vechi nord speculative Teatrul din Alpi. Aceasta a fost construită în anii 1700 ca un teatru în aer liber. Pe acelaşi site este Zivergegarten, care este un pitic de grădină.
Fortareata Hohensalzburg este o altă atracţie turistică populară în oraş. Cetatea a fost construită în anul 1077 şi extinderi au fost efectuate în 1160 şi din nou în secolele 15 şi 16 în timpul războiului din Ungaria. Aceasta este cea mai mare cetate din toată Europa Centrală. A fost foarte eficientă şi nu a fost niciodată cucerită de armatele inamice. Cetatea este deschis pe tot parcursul anului pentru excursii.