vineri, 14 ianuarie 2011

Carnavalul de la Venetia

Pentru zece zile înainte de Lăsata Secului străzile şi canalele de la Veneţia vor fi pline de culoare şi fete energetice caracterizate de roiuri de masti de carnaval foarte decorative si imaginative. Toate acestea se fac pentru a realiza un carnaval in adevaratul sens al cuvantului.

Carnavalul de la Venetia este una dintre cele mai exotice carnavaluri şi colorate în Europa. Străinii turma la Veneţia să ia parte la carnaval. Orbitor sume de bani sunt cheltuite pentru costume şi măşti, şi preparate începe luni înainte de carnaval. Unul carnaval-amator poate avea cât mai multe trei costume, în timp ce alţii ar putea veni în perechi sau în grupuri, cu costume de potrivire.

Carnaval merge pe zi şi noapte, transformarea Veneţia într-o etapă-set pentru concursuri, parade, piese de teatru şi petreceri private în Palazzo (palate). Revellers umple patrate Veneţia şi de a lua la căile navigabile în timpul carnavalului, alunecare în gondolele şi creând o revoltă de culoare de-a lungul canalelor închis de la Veneţia. Carnavalul de la Veneţia culminează pe Lăsata Secului cu un bal mascat, şi, adesea, o procesiune de barci aluneca pe lumina lumânărilor Grand Canal.

Nu există experienţă de Carnavalul de la Veneţia este complet fără o masca de carnaval. De la carnaval a fost repus în sfârşitul anilor 1970, masca de magazine au proliferat în întreaga străzi şi în pieţe de la Veneţia. Alegerea de masti de carnaval vândute în Veneţia variază de la fabrica de imitatii ieftine din Taiwan către artizanale frumos creaţii ca purtate în floarea de carnaval. majoritatea sunt realizate din papier-mache (adesea "cracked" pentru un efect antic), deşi există, de asemenea, masti realizate din piele si portelan.
Masca cuvânt, sau "maschera", vine de la "Maska denumită în continuare " Lombard, adica o persoană moartă sau sufletul morţilor. În timp ce cele mai multe masti văzut la Carnavalul de la Venetia reprezinta personaje din piese de teatru, altele sunt legate de lumea interlopă, simbolizând adesea ritualuri care curăţate tot răul şi a asigurat fertilitate a sufletului. La celălalt capăt al scalei se află măşti de carnaval de sunshines radios, Pinocchios cu nasul lung, jongleri, pisici, şi cifrele de Hansel şi Gretel.
Următoarele sunt câteva dintre cele mai interesante magazine masca de carnaval în Veneţia, fie pentru navigare, cumpărarea sau vizionarea masca-maker la comerţul său.
Laboratorio Artigiano Maschere. Giorgio Clanetti, care provine dintr-o familie de marionetă factorilor de decizie, a fost primul care a revigora tradiţionale masca-tehnici de luare. El produce măşti frumos carnaval-a creat şi alte elemente papier-mache în atelierul său de la Barbaria delle Tole, Castello, Veneţia 6657.
Schola San Zaccharia Missiaja stocul modern de interpretări papier-mache a cifrelor Commedia dell Arte de către artist Gianfranco Missiaja, cu ţesut şi frunze de aur. Vizitati magazinul lor la Campo San Zaccaria, Castello, Veneţia 4683b.