marți, 13 aprilie 2010

Colonia Cuzco - o piatră preţioasă

Construit pe fundaţii incaşilor, Cuzco este una dintre colonială pietre America de Sud.
Ea este în continuare centrul cultural al poporului quechua, dovedit de zeci de mii care fac pelerinaj anual în oraş de legenda pentru a vedea ruinele, a asculta muzică de viaţă, şi să ia parte în secolele vechi traditii de tranzacţionare în străzi.
În timp ce multe orase coloniale şi oraşe au devenit neglijat, Cuzco continuă să poarte ei alb de colonia într-o manieră proaspătă. Dispariţia ei Inca regelui şi Lords spaniole nu au condus-o la neglijarea ei rochia de mireasă ca Victorian Miss Havisham în Dickens. Cuzco aşteaptă vizitatorii ei, şi vârful vechi, Machu Picchu, ajută să le atragă.
Când vizitaţi Cuzco, veţi fi încântat de farmecul ei:-spălat pereţii albi, usi din lemn albastru si obloane ferestre, balcoane din lemn sculptat elaborat, iese streşini, de culoare acoperis tigla pământ, piatră şi străzi pietruite. Şi, desigur, monumente de arta si care stau ca o mărturie a credinţei catolice; un oras declarat de UNESCO ca parte a patrimoniului cultural mondial.
Respira oras cu o cromatică spectaculoasă, îmbrăcat campesinos de vânzare totul, de la legume, pentru a Tesaturi, dar de tors lână indian sau în picioare lângă ea pe lamă Plaza d'Armas nu este o coincidenţă trimis Dumnezeu pentru snapper fericit. Ei consideră că este un loc de muncă să te îmbraci şi să reprezinte pentru turişti şi se aşteaptă o mică taxă în schimbul.
Cum ar fi ascultarea cu sonar şi de ochi în partea din spate a capetelor lor, ei pot alege un clic de fotografiere de peste drum, şi de căutare pentru negru recordere mica imagine ca stârci scufundări din cer pentru un peşte. În cazul în care plata pentru o imagine pare prea mult, atunci autorul va fi urmarit de la pătrat cu o mână întinsă.