marți, 13 aprilie 2010

Benin tinutul secret

Benin a fost un fel de strâns ţinute secrete, deoarece un grup de tineri ofiţeri de armată, condus de maiorul Kérékou, stopeze la doisprezece ani de lovituri repetate prin luarea de control din ţara ei, în 1972.
Chiar şi acum, după relaxantă a-leniniste linie majore de marxist care a transformat coloniale Dahomey în Republica Populară Benin, şi câştigat un naiv titlul oarecum din Cuba, din Africa de Vest, Golful cunoscute naţiunii cel Guineea nu este încă cel mai mult pe Călători "lista de destinaţii.
Internaţionale de reprezentare poate fi depusă în oraşul de coastă characterless de la Cotonou , dar nu este capitala ţării. Porto Novo. statutul de principal este rezervat pentru un oraş cu o setare mai plăcut, şi un loc adecvat în istorie; Porto Novo.
Toate rutele duce la Cotonou, însă, şi o dată oficială de afaceri este văzută, apoi diversiuni şi modalităţi din grila de nisip sunt căutate.
Pentru mulţi europeni pe-Sahara Peugeot RUN TRANS, drumul se termină în Niger, deşi zboruri spre Europa sunt în general mai ieftine din oraşul nigerian de nord a Kano.
Cei care fac de călătorie de-a lungul coastei, intre Abidjan şi Lagos, uita-te la Cotonou, ca nimic mai mult decât o escală între plajele Ghana şi acasă de zbor.