sâmbătă, 10 iulie 2010

Locuri de munca in Valencia Spania

Valencia este capitala comunitatii autonome Valencia din Spania si are un numar de 1,8 milioane locuitori.
Clima specifica pentru Valencia este cea mediteraneana ce are veri calde, uscate si ierni blande, umede.
Orasul Valencia a fost fondat in anul 137 i.Hr. de catre romani care a construit aici o colonie denumita Editaria.
Zona limitrofa orasului Valencia este recunoscuta pentru agricultura. Foarte multi romani si-au gasit de lucru in sectorul agricol, aici fiind zona specifica in care au migrat cei denumit in Romania ca si "capsunari", oameni care si-au gasit un loc de munca decent dupa ce ani de zile au asteptat in Romania sa se creeze locuri de munca pentru ei.
Tot in Valencia datorita faptului ca este un important nod de comunicare se gasesc numeroase firme de transport unde va puteti gasi de lucru ca si soferi sau personal care deserveste incarcarea si descarcarea marfurilor din masini sau din trenurile de transport marfa.
In Valencia se mai gasesc cateva fabrici de textile unde anual de creaza sute de locuri de munca pentru doamnele care au experienta in industria textila. Pe langa fabricile de textile mai puteti gasi locuri de munca in industria chimica pentru ca sunt si cateva fabrici de produse chimice.
Datorita deschiderii la Marea Mediterana pe care o are Valencia acest oras este cel mai important port mediteranean din Spania. In port se gasesc anual sute de locuri de munca pentru marinari sau docheri.
Valencia este o regiune din Spania renumita pentru fabricarea berii.
Ati lucrat intr-o fabrica de bere? Atunci Valencia este orasul unde va puteti gasi un loc de munca in domeniu.