miercuri, 6 ianuarie 2010

Locuri de munca in Madrid

Carrefour creează 75 noi locuri de muncă directe în Leganés. Femeile sunt in proportie este de 68% din personalul noului hipermarket. Noi profesionişti care lucrează în cadrul noului hipermarket care se deschide la sfârşitul acestei luni, în suburbie Madrid sunt toti tineri. În încercarea de a oferi personal calificat pentru noile locuri de muncă fiecare cursant a primit 100 de ore de formare. Toţi lucrătorii au fost şomeri.
in prezenta urmatorilor: Rafael Gómez Montoya - primarul din Leganes, José Ignacio Fernandez Rubio - ministru adjunct al ocuparea forţei de muncă şi reprezentanta Femeilor din Comunitatea Madrid - Maria Eugenia Martin Mendizabal, directoril Serviciului Regional de ocuparea forţei de muncă din Comunitatea Madrid - Juan Antonio Gonzalez Garcia, consilier local - Dessarrollo şi reprezentanţi ai Carrefour au fost acordate de azi diplomele pentru cursurile de formare profesională pe care compania le-a furnizat pentru cei 75 de cursanti. Cei mai mulţi dintre aceşti cursanti vor începe lucrul la nou hipermarket din lanţul de distribuţie cand acesta se va deschide la sfârşitul acestei luni în suburbia Madridului.
70% din personalul hipermarket provine din Leganes, iar restul de 30% din alte municipalitati aflate la sud de Madrid ca Móstoles, Fuenlabrada şi Getafe. 100% de noi lucrători provin de la birourile de ocupare a forţei de muncă dintre acestia 68% sunt de sex feminin.
Cursurile de formare profesionala au insumat o durată de totala de 7,300 oră în tratat atat teoretic cat şi practic cerintele cu privire la munca de casier / funcţionar de la raft şi functionari de la sectorul de produse proaspete. Cursurile au inclus subiecte generale, cum ar fi prevenirea riscurilor profesionale, client service sau probleme de mediu, împreună cu alte probleme specifice legate direct de poziţie care îl ocupă fiecare în centrul nou.
Planul de formare profesională destinat de Carrefour pentru Leganés a fost realizat pentru a creste profesionalismul angajatilor din acest hipermarket.